Welkom  bij Café Nostra. Vijf generaties ervaring met het produceren van koffie. Geniet van onze koffie blends en onze gourmet  koffie  (specialty coffee).  Een reis van smaken en geuren. Van  een krachtige ochtendkoffie tot een koffie met chocolade-,  bloemen-,  noten-, of fruittonen.

Café Nostra biedt Koffie Zakelijk, verse eersteklas gebrande koffiebonen, thee en allerlei producten voor op het werk, voor uw kantoor en compleet voor de hele Horeca sector. Professionele trainingen en service.

Café Nostra is de erkende dealer van professionele apparatuur voor alle  behoefte. Koffiemachines Expobar, Coffee Queen en molens Fiorenzato.

De combinatie van verse eersteklas koffiebonen, goede apparatuur en de juiste afstelling, bieden een (h)eerlijke koffie die representatief is voor uw bedrijf.

 

Van een elegante espressomachine tot een praktische koffiebonenautomaat met verschillende warme dranken.

 Café Nostra biedt als cadeau voor onze klanten de workshop, koffie van de plantage tot kopje koffie en professionele trainingen voor uw medewerkers. Van een espresso,  latte macchiato tot een Irish coffee en basis onderhoud van de apparatuur.

Café Nostra levert drie verschillende koffie blends en tien Single Estate Coffees.  Wilt uw uw eigen koffie blend voor uw bedrijf? Dat is ook mogelijk bij Café Nostra. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, professioneel advies en/of een offerte. Wij helpen u graag verder.